sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

ilmotusluontainen asia. :DDD

Toi otsikko kuulostaa tosi vakavalta.. Mutta siis alan "taas" kirjottaa blogii päivittäisesti tai ku sanoin joskus et rupeen tekeen harvemmin postauksia nii se tuntu tosi tyhmältä koska kirjotin niin harvoin mutta heti huomisesta lähtien alan panostaa ja oolmoust evridei ;) teen postauksen :) Ja musta tuntuu et vaik mulla on lukioita mut tätä ei lueta? Onks se nii? vai kuvittelenko vaan?  Tuntuu tosi tyhmältä kirjottaa vaan blogii sillee et kukaan ei ees lukis sitä? Mutta tähän loppuun vie vähä tänpäiväsestä :)) Aamulla heräsin tosi aikasin ilman mitään herätystä. Ihme ihme :p No mut maalailin äitin kaa meijän olkkaria ku me remontoidaan sitä :) Siit tulee kai iha hieno..:D Tai nii ainaki kuvittelin  kunnes sain tietää et meijän kalusteita sie ei vaiheta viel muutaku vast kesällä..
Toi ikkuna seinä on saman värinen ku toi beessi seinä mut se ei oikee erotu :D

Mun hiukset oli tällee tänää:DD:D 
Mul on himo kesäfiilis :) Ei tarvi kulkee enää toppatakissa ja talvikengissä :) Ja lumet on alkanu jo reippaasti sulaa poies! :)
 Näin Anjan kaupungilla ja mentii käymää stadiumis ostaa sille valkoset converset (: Siin samas sit Aleksi ja Miska ja Iiris tuli sinne ja siin si rupateltii ja nähtii ne koskaris vie monta kertaa ja ne oli iha sekopäitä :--D
Ostin sit stockalta sen ihme bb:een (: Se on iha mahtavaa! Kiitos Kata ku näytit sitä mulle! :)
sori en jaksanu kääntää..
Sit jouduttii lähtee ku meijjä reenit alko:D



Hei moi mulla on kesäfiilis!! :):)):
Mut meenpä täst nukkuu et unia:)!
-M

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

sun hiukset on tosi kivan näköset tossa!

http://helloworld-elina.blogspot.com/